124

tala fou

Ia Setema, na faalauiloa aloaia ai le telefoni feaveai a Huawei i luga o le maketi, ma o loo faaauau pea ona vevela le filifili pisinisi a Huawei.I le avea ai o se tagata faʻatau mulimuli e vavalalata vavalalata ma kamupani faʻapipiʻi ma transformer, o le a le aʻafiaga o faiga a Huawei i le alamanuia?

O le Mate 60 pro o loʻo faʻatau atu aʻo leʻi tuʻuina atu, ma o le pito i luma o le "malosi" faasaga ia Apple.E leai se masalosalo o Huawei o le autu sili ona vevela i le alamanuia ia Setema.A'o toe malosi mai Huawei ma le tele o oloa, o le filifili pisinisi a Huawei ua faasolosolo malie lava ona avea ma vaega sili ona gafataulimaina i se taimi lata mai.Na maua e le au tusitala o le "Magnetic Components and Power Supply" i totonu o ni nai aso talu ona tatalaina le Huawei Mate 60, e tele faʻatau oloa a Huawei ua vave ona tulaʻi mai, ma o kamupani lisi e fesoʻotaʻi vavalalata ma le filifili pisinisi a Huawei sa suʻesuʻeina malosi foi e faʻalapotopotoga.

I le Huawei Mate 60 pro faʻamatalaga faʻatau oloa na tuʻuina mai e Cailian News Agency, o se tusitala mai le "Magnetic Components and Power Supply" na maua i totonu o le 46 sapalai sapalai na faʻaalia talu ai nei e le aufaasālalau e faapea o ana vaega faʻavae faʻapipiʻi e aofia ai le kamupani maneta Dongmu Co., Ltd. O loʻo malamalama o oloa o loʻo tuʻuina atu e Dongmu Co., Ltd. e aofia ai Huawei telefoni feaveaʻi MM vaega faʻavae, mea faʻaogaina masini, 5G routers, ma isi.

I le taimi lava e tasi, o le siʻitia o le lauiloa o maketi a le Huawei's chain industry, o loʻo faʻaalia ai foi le alualu i luma ma le alualu i luma o pisinisi gaosi oloa a Saina.O loʻo lipotia mai o le numera o le faʻaogaina o telefoni feaveaʻi Huawei Mate 60 ua oʻo atu i le 90%, ma e le itiiti ifo i le 46 o latou o loʻo i ai sapalai sapalai mai Saina, ma tuʻuina atu ai le talitonuga malosi i le suia o oloa i totonu o le atunuʻu mo le gaosiga o Saina.

Faatasi ai ma le taʻutaʻua o le filifili pisinisi a Huawei, o loʻo vaʻavaʻai totoʻa e le aufaipisinisi le tulaga o atinaʻe i totonu o le inductor ma le transformer industry i le filifili pisinisi a Huawei.Talu ai nei, o kamupani e pei o Fenghua Hi-Tech ma Huitian New Materials ua taliina fesili talafeagai.

I totonu o kamupani e le o lisiina, o loʻo i ai foi le tele o kamupani faʻapipiʻi ma transformer o loʻo i totonu o le aufaipisinisi a Huawei, e aofia ai le MingDa Electronics E tusa ai ma le tagata talafeagai o loʻo pulea, o loʻo tuʻuina atu e le kamupani oloa faʻapipiʻi meaʻai talafeagai i Huawei, lea e mafai ona faʻaaogaina i le Huawei Mate 60 telefoni feaveaʻi. uta.Ona o le lelei o faʻatauga i le maketi faʻatau, o le manaʻoga o loʻo i ai nei mo oloa faʻapipiʻi masini ua faʻalauteleina mai le 700,000 i le 800,000 pcs i le 1 miliona pcs.

E sili atu nai lo mea fa'akomepiuta fa'atau, malosi fou e le vaaia le pule.

E le faigata ona vaʻavaʻai mai i tali a kamupani faʻaliliuga faʻapipiʻi o loʻo i luga e faʻaopoopo i pisinisi masani, o le pisinisi o loʻo faʻatinoina e kamupani faʻapipiʻi inductor ma Huawei e sili atu ona taulaʻi i vaega o le malosi fou ma le teuina o le malosi.

O le mea moni, i le 2010, o Huawei o le tagata muamua na ulufale i le photovoltaic inverter field ona o le tele o tupe mama i le maketi photovoltaic ma le leai o se faʻaogaina o pisinisi.

 


Taimi meli: Sep-27-2023